Altijd Persoonlijk contact voor hulp om een goede keuze te maken.

Hallo en van harte welkom op mijn website.

Mijn naam is Anja te Giffel.

Ik begon in het jaar 2007 actief via mijn website https://www.fotoherstelservice.nl oude en beschadigde foto’s te herstellen. Sinds dien heb ik heel veel mensen blij kunnen maken door de bijna opgegeven kapotte foto de mooiste herinnering weer te herstellen en te digitaliseren. Zo dat deze herinneringen gedeeld kunnen worden met de familie en deze nooit meer kwijt zal raken.

Op mijn website https://www.fotoherstelservice.nl kan je er meer over lezen.

A-DigitalartDesign

A-digitalartdesign.nl is pas 2021 ontstaan. Ik teken en creëer afbeeldingen van mijn eigen foto’s. Afbeeldingen die ik hier in mijn webshop verkoop zijn dan ook uniek en nergens anders verkrijgbaar. Daarnaast maak ik op aanvraag mooie wanddecoraties op maat. De mogelijkheden bestaan uit het ontwerpen van een mooie portret foto. Deze worden gemaakt met je eigen foto van je liefste huisdier of kinderen. Maar het is ook mogelijk om een eigen gemaakte foto aan te passen en af te laten drukken alsof het een schilderij is. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een beeldbewerking.

Neem ook contact op voor vragen of suggesties via mijn contact formulier. Of het nou over een bestelling gaat of over een andere kwestie, je zult altijd alleen met mij in contact komen. Ook het ontwerp en beheer van de website is mijn taak. Mochten er fouten op de website staan dan mogen deze ook ter aller tijden aan mij worden doorgegeven.

Maak voor alles gebruik van mijn contact formulier.

Graag tot snel,