Werkwijze voor een mooi resultaat!

Bestellen zonder risico.

Laat je liefste digitaal vereeuwigen in een mooi portret. Lees hier enkele richtlijnen die belangrijk zijn voor een geslaagde afbeelding.


Wat je moet weten voor je mij een foto stuurt!

Werkwijze voor een mooi resultaat.

Enkele richtlijnen zijn van belang voor een mooi resultaat. Je mag gewoon je mobiele telefoon gebruiken of een andere digitale camera.

  1. Zorg voor een scherpe en heldere foto. Een wazige foto kan ik helaas niet gebruiken. Probeer scherp te stellen op de ogen.
  2. Zorg ervoor dat het dier / kind (hoofd van het dier of kind) er volledig op staat. Als er een oor mist lijkt het niet mooi.
  3. Het mooiste is het als je de foto op ooghoogte maakt. Bij een grote hond is dat meestal geen probleem, ga hiervoor een beetje in de knielhouding. Een klein hondje kan je misschien wel op een verhoging zetten. Op de bank lijkt mij het veiligst.
  4. De foto mag niet te klein zijn. Een te kleine foto kan ik niet uitvergroten zonder dat deze wazig zal worden. Voor een foto ter grootte van een A4 tje heb je toch een resolutie nodig van minimaal 1500 × 2000 pixel. Tegenwoordig is dat geen probleem. Een mobiele telefoon maakt best aardige foto’s. Kijk naar de instellingen van je camera en kies de grootste resolutie.

Mocht het nu zo zijn dat het niet meer mogelijk is een foto van je huisdier te maken. Stuur mij dan je mooiste foto op en ik kan in elk geval kijken of ik iets voor je kan betekenen. Neem dan eerst even contact op via mijn contact formulier


Hoe gaat de bestelling.

Kies je voor een afdruk of een digitaal bestand ?

Bestel je een digitaal bestand dan ontvang je van mij via de e-mail een PDF met jouw afbeelding die je zo door kan sturen naar jouw favoriete afdrukservice. Hierbij wordt rekening gehouden met de marges die je bij b.v.b een canvas in acht moet nemen.

Geef je de voorkeur aan een kant en klaar afgedrukt bestand op het materiaal naar jouw keuze? Lees dan verder hoe dit in zijn werk gaat.

Ontwerp kiezen

Bij Ontwerp kiezen kan je zien welke ontwerpen ik kan realiseren. Je kan dan meteen een offerteaanvraag doen door mijn offerteaanvraag formulier in te vullen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op en wij bespreken de mogelijkheden en jouw wensen. Dit kan via de e-mail, maar ook telefonisch als je dat prettiger vindt.

Je krijgt van mij een duidelijk kosten plaatje.

Je bestelt zonder risico

Als ik de foto klaar heb, stuur ik jou eerst een voorbeeld op. Als alles naar wens is en jij met alles akkoord bent, gaan de bestanden naar een afdruk service. De afdrukken worden bij jou thuis bezorgd.

Betaling

Je kan de betaling voldoen na de bestelling via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Dit gaat makkelijk via een factuur die jij van mij ontvangt.

Kies je voor een bankoverschrijving, krijg je van mij een voorbeeld van de bewerkte foto toegestuurd voorzien met een watermerk. Pas na de volledig ontvangen betaling stuur ik de bestanden door naar de afdruk service en zullen deze binnen 5 werkdagen worden afgeleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten variëren per product en afleveradres, je krijgt uiteraard ook hier informatie over.

Digitale bestanden hebben uiteraard geen verzendkosten.

Als de bestanden verzonden zijn naar de afdrukservice duurt het ca. 5 werkdagen voor je afdruk bezorgd wordt. Mocht dit te lang duren dan kan je ervoor kiezen de bestelling eerder te laten bezorgen maar dan moeten er extra kosten in rekening worden gebracht. Vraag naar de mogelijkheden.


Heb je nog vragen of wil je graag meteen een offerte aanvragen. Geen probleem. Stuur mij een ingevuld formulier op en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Je kan hier ook meteen je foto toevoegen.

Offerte aanvragen zijn niet bindend.

    Offerte aanvragen

    Met dit formulier kan je bij mij vrijblijvend een offerte aanvragen. Je kan hier ook meteen een of twee foto's uploaden. Is de foto te groot of zijn er andere problemen bij het toevoegen daarvan? Geen probleem, ik neem standaard contact met je op en dan komt dit altijd goed.