Werkwijze voor een mooi resultaat!

Een schitterend portret van je liefste.

Laat je liefste digitaal vereeuwigen in een mooi portret. Lees hier enkele richtlijnen die belangrijk zijn voor een geslaagde afbeelding.


Wat je moet weten voor je mij een foto stuurt,

Enkele richtlijnen zijn van belang voor een mooi resultaat. Je mag gewoon je mobiele telefoon gebruiken of een andere digitale camera.

  1. Zorg voor een scherpe en heldere foto. Een wazige foto kan ik helaas niet gebruiken. Probeer scherp te stellen op de ogen.
  2. Zorg ervoor dat het dier / kind (hoofd van het dier of kind) er volledig op staat. Als er een oor mist lijkt het niet mooi.
  3. Het mooiste is het als je de foto op ooghoogte maakt. Bij een grote hond is dat meestal geen probleem, ga hiervoor een beetje in de knielhouding. Een klein hondje kan je misschien wel op een verhoging zetten. Op de bank lijkt mij het veiligst.
  4. De foto mag niet te klein zijn. Een te kleine foto kan ik niet uitvergroten zonder dat deze wazig zal worden. Voor een foto ter grootte van een A4 tje heb je toch een resolutie nodig van minimaal 1500 × 2000 pixel. Tegenwoordig is dat geen probleem. Een mobiele telefoon maakt best aardige foto’s. Kijk naar de instellingen van je camera en kies de grootste resolutie.

Mocht het nu zo zijn dat het niet meer mogelijk is een foto van je huisdier te maken. Stuur mij dan je mooiste foto op en ik kan in elk geval kijken of ik iets voor je kan betekenen. Neem dan eerst even contact op via mijn contact formulier


Hoe gaat de bestelling.

Heel makkelijk.

In mijn winkel kan je de keuze maken op welk formaat je je poster afgedrukt wilt hebben. Je kan ook gelijk een kleur kiezen.
Als ik jouw bestelling ontvangen heb, neem ik altijd contact met je op via de e-mail. Wij kunnen dan verder alles bespreken. Mogelijk zijn er meer wensen of wil je toch een andere kleur. Er is veel mogelijk.

Als ik de foto klaar heb, stuur ik jou eerst een voorbeeld op. Als alles naar wens is, gaan de bestanden naar een afdruk service.

Bestel je een digitaal bestand dan ontvang je van mij via de e-mail een PDF die je zo door kan sturen naar jouw favoriete afdrukservice.

Betaling

Je kan de betaling voldoen na de bestelling via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving.

Kies je voor een bankoverschrijving, krijg je van mij een voorbeeld van de bewerkte foto toegestuurd voorzien met een watermerk. Pas na de volledig ontvangen betaling stuur ik de bestanden door naar de afdruk service en zullen deze binnen 5 dagen worden afgeleverd.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn per order € 6,99. Downloadbare bestanden zijn uiteraard gratis te ontvangen. Als de bestanden verzonden zijn naar de afdrukservice duurt het ca. 5 werkdagen voor je afdruk bezorgd wordt. Mocht dit te lang duren dan kan je ervoor kiezen de bestelling eerder te laten bezorgen maar dan moeten er extra kosten in rekening worden gebracht. Vraag naar de mogelijkheden.


Heb je nog vragen of wil je liever toch via de mail bestellen. Geen probleem. Stuur mij een ingevuld formulier op en ik neem binnen 24 uur contact met je op. je kan hier ook meteen je foto toevoegen